Tuesday, August 26, 2014

Book 2014, Chapter 8, Page 26


As salammualaikum my readers ^___^


Wooowww!!! after more than 5 months pulang ke Malaysia baru hengat nak hupdet belog. muahahahha
Malas yang hamat sangat nak buka lappy sebenarnya.. 
tetibe rindu pulak kat belog, gagah ler jugak bukak lappy.
tak sangka dah 5 bulan rupanyer kteorang balik Msia.  Rasa macam sekejap je masa berlalu.
Kteorang balik aritu ke Msia pada 20 March_ 
tapi 5 days after tu Mr. AiDi fly balik ke Nz for 3 months. tinggal ler kami 2 beranak je.
ke-hulu-hilir-dengan- anak- guwe yang satu itew.

Ekceli biler bukak belog neh, aku rindu sangat dengan Nz, maklum ler segala mak-nenek- journey kteorang dari aku mula sampai ke Nz sampai ler tinggalkan Nz sume ada dalam belog neh.
ofkos ler biler bukak belog neh membuatkan aku teringat segala-galanyer tentang Nz.
**nanges**

us_masa zahin baru 2 bulan ke Nz_

Rindu nak lepak-lepak dekat parks macam selalu kami buat dedulu, jalan-jalan pegi beach ker,
pegi waterfall ker, pegi kutip starberi ker, kutip apple ler_ segalanya tentang outdoor di Nz rindu nak buat. Dekat Msia neh,banyak kena kurangkan aktiviti outdoor. hari tukan haze teruk plus
panas sangatkan sekarang--

lenkali aku wajimkan diri untuk tulih lagi dibelog yang serba usang neh. hhihihi
sekarang zahin ke playskool boleh ler taip-taip-selalo- muahahahh


Thanks for readiNg our jourNey!.


heart clip art

Thursday, March 13, 2014

PackiNg...

Salam

Ya Ampun.. sekarang neh sangat ler sebuk dok packing barang..huhuhuhu
mana yang nak masuk beg, mana yang nak masuk kotak--
 aduhaaiii.. banyak ler pulak rasanyer barang. baru 3 tahun dok sini. 
satu kontena dah bakal bawak balik. uwaaaaa!!!

I Love everything about Nz.
sekarang neh proses dok sort barang mana yang nak nek flight mana 
yang nak naek kontena.maklum ler naek flight 60 kg jah.. 
tak lama lagi dah nak baliknyer.. pejam celik pejam celik dah 3 tahun dah kteorg dok Nz..
sedeyy jugak nak tinggalkan Nz yg aman permai ini.
tapi apakan daya.. bukan negara ku. hhuhu--


heart clip art
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...